Lapin Lauluveikot - Puheenjohtajan palsta

Lapin Lauluveikkojen 70 toimintavuosi on takana. Juhlakonsertti kaikkine järjestelyineen onnistui hyvin ja yleisöä oli paikalla Lyseonpuiston tiloissa salin täydeltä. Lauluveikoilla oli tavoitteena tehdä juhlakonsertista suuri mieskuorotapahtuma ja siinä onnistuttiin yli odotusten.

Tässä yhteydessä haluankin kiittää lämpimästi Lapin Sotilassoittokuntaa ja kaikkia mukana olleita mieskuoroja tapahtuman onnistumisesta. Konsertista on tullut pelkästään myönteistä palautetta. Vaihteleva ohjelma ja hyvin onnistuneet esitykset olivat yleisön mieleen. Tuli jälleen kerran todistettua, että MIESKUOROSSA ON VOIMAA.

Juhlan jälkeen Lauluveikoilla oli vielä vilkas loppuvuosi Itsenäisyyspäivän esiintymisien ja perinteisen aatonaaton Joulukonsertin järjestämisen merkeissä. Joulukonsertissa oli mukana Naiskuoro Lapin Ruska ja solisteina Joni Jarkko ja Vladislav Horuzenko. Kirkko oli miltei täynnä kuulijoita. Tästäkin konsertista jäi hyvin myönteinen tunne sekä yleisölle, että laulajille.

Juhlavuoden jälkeen on arki koittanut ja uusia suunnitelmia tehdään alkaneelle vuodelle. Näköpiirissä on edelleen vilkasta toimintaa. Heti alkuvuodesta on kuorojen yhteisiä konsertteja useampia omien keikka esiintymisien lisäksi. Lauluveikoilla on kuitenkin vuoden tärkeimpänä tavoitteena uusien laulajien hankkiminen kuoron jatkuvuuden varmistamiseksi.

Otamme uusia laulajia vastaan koko ajan sivuillamme ilmoitettuina harjoitusaikoina. Jos toiminnastamme halutaan tarkempia tietoja niin allekirjoittaneeseen voi ottaa yhteyttä milloin vain. Myös kaikki laulajat ovat valmiita antamaan lisätietoja.

Lapin Lauluveikot haluaa kiittää lämpimästi uskollisia kuulijoita kannattamisesta. Tätä rakasta harrastusta tehdään juuri teitä varten. Toivomme ja uskomme, että saamme vahvistuksia joukkoomme varmistamaan mieskuoromusiikin jatkumisen Rovaniemellä.

Hyvää alkanutta Vuotta 2017 kaikille!

 

Matti Heikkilä

Puheenjohtaja

Puhelin 0400 891908

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

Kirjaudu

Käyttäjiä

We have 49 guests and no members online